Podcastakademie voorjaar 2022

Het programma van de Podcastakademie voor het voorjaar van 2022 staat online! Het Podcastnetwerk organiseert in de periode januari tot en met mei 2022 een reeks van vijf online cursussen, gegeven door ervaren podcastmakers en voor iedereen met podcastambities. Doe mee aan één, meerdere of álle workshops en neem het podcastheft in eigen handen.

We beginnen direct in januari met een cursus over Oral History interviewen door Annegriet Wietsma. Deze cursus was in december uitverkocht en wordt dus vanwege succes herhaald. Februari staat in het teken van de Opstartcursus: van opnemen tot publiceren van je podcast. In maart is er een cursus Montagevaardigheden voor beginnende makers door Jozien Wijkhuijs en in april volgt daar meteen een cursus Montagevaardigheden voor gevorderden door Daniël van de Poppe. In mei sluiten we de eerste reeks van dit jaar af met een cursus Sound design*, gegeven door Michiel van de Weerthof. Alle curssussen hebben drie online bijeenkomsten.
*Let op: de cursus Sound design is verplaatst naar oktober!

Vrienden van het Podcastnetwerk krijgen €50 korting en iedere ZZP’er die in de culturele sector werkt kan gemakkelijk een tegemoetkoming van 1/3e van de kosten aanvragen bij Werktuig PPO.

Alle informatie over de cursussen en hoe je je inschrijft vind je op de pagina van de Podcastakademie 2022. Heb je vragen? Mail ons op akademie@podcastnetwerk.nl.