Heb je een autonome podcast en wil je vriend van Stichting Podcastnetwerk worden? Steun dan het podcastnetwerk door namens je podcast โ‚ฌ25 per jaar te doneren, dat kan gemakkelijk op onze Petje.af pagina.

Waarom zouden wij vrienden worden?

๐ŸŒŸ Het Podcastnetwerk heeft een visie en een missie. Bevriende podcasts van het netwerk onderschrijven deze missie, steunen de stichting met een bijdrage van โ‚ฌ25 per jaar en komen gezellig op onze website te staan.ย 

๐ŸŒ Het Podcastnetwerk is podcastoverstijgend, we brengen podcasters met elkaar in contact. Vrienden van het podcastnetwerk krijgen toegang tot onze Slack, waar ze online met elkaar kunnen communiceren – oftewel: nerden over podcasten en roddelen over podcastnieuws.

๐Ÿ’— Vrienden van het Podcastnetwerk krijgen (vroegboek)korting op evenementen die vanuit het podcastnetwerk worden georganiseerd, en worden uitgenodigd voor thematische meetups voor vrienden van het netwerk. Denk hierbij aan brainstorms over de opzet van het festival, workshops, masterclasses, praatjes en informele borrels.

Als podcastfan kan je ook eenmalig doneren aan Stichting Podcastnetwerk:
Petje af logo
Eenmalige doneren?

Neem eenmalig je petje af! Kies zelf het bedrag.

Eenmalig petje af!

Abonneer op onze nieuwsbrief