Je wordt vriend van het Podcastnetwerk door €25 per jaar te doneren, dat kan gemakkelijk op onze Petje.af pagina. Als je een autonome podcast hebt plaatsen we je er bij op de site!

Waarom zouden wij vrienden worden?

🌟 Het Podcastnetwerk heeft een visie en een missie. Bevriende podcasts van het netwerk onderschrijven deze missie, steunen de stichting met een bijdrage van €25 per jaar en komen gezellig op onze website te staan. 

🌐 Het Podcastnetwerk is podcastoverstijgend, we brengen podcasters met elkaar in contact. Vrienden van het podcastnetwerk krijgen toegang tot onze Slack, waar ze online met elkaar kunnen communiceren – oftewel: nerden over podcasten en roddelen over podcastnieuws.

💗 Vrienden van het Podcastnetwerk krijgen (vroegboek)korting op evenementen die vanuit het podcastnetwerk worden georganiseerd, en worden uitgenodigd voor thematische meetups voor vrienden van het netwerk. Denk hierbij aan brainstorms over de opzet van het festival, workshops, masterclasses, praatjes en informele borrels.

Founding friends

Het Podcastnetwerk is in september 2018 opgericht door de onderstaande podcasts. Wat begon als kroegpraat over podcasten is nu uitgegroeid tot een super leuk netwerk. We zijn de founding friends eeuwig dankbaar!

 

Abonneer op onze nieuwsbrief