Podcastclub

Podcastclub is de club voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus.

Podcastclub is de club voor podcastfans, makers en bingeluisteraars. Een soort boekenclub, maar dan voor podcasts dus. In deze podcast hoor je de opnames van de avonden waarin steeds een andere podcast centraal staat. Daar wil je bij horen! Volg de Podcastclub op Facebook of Twitter en luister hier naar eerdere afleveringen van De Podcastclub en geef je hier op voor de nieuwsbrief van de Podcastclub.

De Podcastclub is een podcast geproduceerd en gepresenteerd door betrokkenen bij het Podcastnetwerk. Het eerste seizoen is opgezet en geproduceerd door Misha Melita en Lieven Heeremans, in seizoen twee sloten Folkert Coehoorn, Paula Lina, Henk Ruigrok van der Werve en Iris Verhulsdonk aan als redacteuren.

We zijn druk bezig met het voorbereiden van ons nieuwe seizoen, Podcastclub on Tour, waarbij we het land in trekken! Heb of ken jij een podcast van buiten Amsterdam die geschikt is voor een aflevering van de Podcastclub? Stuur ons dan een bericht via info@podcastnetwerk.nl, of via onze socials.