Lijn 14

Lijn 14 is een podcast over podcast. Andy Clark en Richard den Haring interviewen makers van Nederlandstalige Podcast.

Met Bas Maliepaard en Jaap Friso van De Grote Vriendelijke Podcast #16

Listen to Met Bas Maliepaard en Jaap Friso van De Grote Vriendelijke Podcast #16

Lijn 14 is een podcast over podcast gepresenteerd door Richard den Haring en Andy Clark. Deze keer zijn de makers Bas Maliepaard en Jaap Friso van De Grote Vriendelijke Podcast te gast. Beiden zijn recensenten van kinderboeken. Hun enthousiasme voor en kennis van jeugdliteratuur is duidelijk hoorbaar in deze leuke podcast speciaal voor ... volwassenen!


Met Michiel van de Weerthof van de podcast Geel #15

Listen to Met Michiel van de Weerthof van de podcast Geel #15

Lijn 14 is een podcast over podcast, gepresenteerd door Richard den Haring en Andy Clark. Deze keer is Michiel van de Weerthof te gast. Wat beweegt Michiel om een podcast te maken over de kleur geel, hoe belangrijk is zijn binaurale opname-set met pluche oorschelpen en hoor jij ook de vier jaargetijden in het achtergrondgeluid van zijn podcast?

Met Simon en Marion van De Brand in het Landhuis #14

Listen to Met Simon en Marion van De Brand in het Landhuis #14

Lijn 14 is een podcast over podcast, gepresenteerd door Richard den Haring en Andy Clark. Deze keer zijn Simon Heijmans en Marion Oskamp te gast. Ze vertellen over de succesvolle podcastserie 'De brand in het landhuis' van de NTR. Een zoektocht naar het ware verhaal van grootgrondbezitter Ewald Marggraff, die in 2003 om het leven kwam bij een brand in zijn landhuis in Vught. 

Met 11-jarige podcastfan Tess de Wit #13

Listen to Met 11-jarige podcastfan Tess de Wit #13

Lijn 14 is een podcast over podcasts. Deze keer praten Richard en Andy niet met een podcastmaker maar met de 11-jarige Tess de Wit. Ze luistert zo'n twee uur per dag naar verhalende podcasts en is groot fan van Echt Gebeurd, Man met de Microfoon, Het Leven, een gebruiksaanwijzing, Parel Radio en Bob. Veel afleveringen heeft ze tientallen keren beluisterd. 

Met Begijn le Bleu #12

Listen to Met Begijn le Bleu #12Lijn 14 is een podcast over podcast gehost door Andy Clark en Richard den Haring. Voor deze aflevering reist Richard naar het Belgische Sint-Niklaas. Hij ontmoet daar de Vlaamse cabaretier Begijn Le Bleu die naast zijn rol in het tv-programma Foute Vrienden ook de podcast Fwiet! Fwiet! maakt - een podcast over vogelspotten.

Met Lieven Heeremans #11

Listen to Met Lieven Heeremans #11Lijn 14 is een podcast over podcast. In deze aflevering praten Richard en Andy met Lieven Heeremans over onder meer de Podcastclub en de Podcast Makersdag.

Met Michiel Veenstra #10

Listen to Met Michiel Veenstra #10

Lijn 14 is een podcast over podcast. Andy en Richard praten in deze aflevering met 3FM DJ Michiel Veenstra. Hij maakt vier podcasts: Five Essential Tracks, Michiel met, Tech Podcast V2 en de Disney-podcast D-Tales. Hoe lang duurt het voordat on demand audio groter is dan de lineaire radio? Verder vertelt Michiel over hoe hij Patreon.com inzet om inkomsten te generen voor zijn podcast.

Met Patrick Kicken #9

Listen to Met Patrick Kicken #9Lijn 14 is een podcast over podcast. In de eerste aflevering van seizoen 2 praten Richard en Andy met Patrick Kicken. Hij maakt de podcasts Leven zonder stress en Praten over bewustzijn.

Met Richard en René van MakersRadio #8

Listen to Met Richard en René van MakersRadio #8Lijn 14 is een podcast over podcast. In de laatste aflevering van seizoen 1 zijn te gast Richard den Haring en René van Es van MakersRadio, een verhalende podcast over wetenschap en cultuur. In 2018 start Lijn 14 met seizoen 2.

Met Lex Bohlmeijer van De Correspondent #7

Listen to Met Lex Bohlmeijer van De Correspondent #7Lijn 14 is een podcast over podcast. In deze aflevering hoor je Lex Bohlmeijer over zijn goede-gesprekken-podcast die hij maakt voor De Correspondent.