Podcastakademie voorjaar 2023

In 2023 kan iedereen podcastskills opdoen en verdiepen, of je nu beginner bent of al jaren audio maakt. De Podcastakademie van het Podcastnetwerk start met twee gloednieuwe, fysieke (!) cursussen, gegeven in Amsterdam en Utrecht. 

In februari en maart leer je van podcastmaker Maartje Duin (onder meer De plantage van onze voorouders, 2020) hoe je een spannende scène opbouwt in audio én word je uitgedaagd om er zelf een te maken. In maart en april is daar de cursus van Elske van Lonkhuijzen: een audioportret maken. Hoe vang je iemand zo treffend mogelijk in audio? Ook ga je naar huis met een eigen audioportret. 
Nieuw in april: mixen en masteren, gegeven door podcastmaker Marius Kooij. In deze cursus leer je hoe je door nabewerking in je montageprogramma de audiokwaliteit van je opnames verbetert!

De akademie wordt aangevuld met meer cursussen in mei en in het najaar. Daar brengen we je van op de hoogte!

Let op: de cursussen gaan pas door bij een minimum aantal deelnemers. Iedere cursus heeft een eigen aanmelddeadline. Als je zzp’er bent kun je een financiële bijdrage aanvragen bij Werktuig PPO. Lees hier meer.

Heb je vragen? Stel ze gerust per mail: akademie@podcastnetwerk.nl.