Podcastakademie cursussen najaar 2023

Podcastakademie curssusen najaar

Alle plaatjes van de cursssen van de Podcastakademie in het najaar samengevoegd

Na een leuk en leerzaam voorjaar met (voor het eerst!) alleen maar fysieke cursussen gaan we vanaf september weer op deze manier verder.

In september maak je in Amsterdam met makers Mila-Marie Bleeksma, Jozien Wijkhuijs en Lisa Roozen een technische start. In drie avonden leer je de basis van podcasts opnemen, monteren en publiceren. Aanmelden kan tot en met 30 augustus en dat doe je hier.

Heb je technische basis al onder de knie en wil je je interview-skills verbeteren? In oktober leert Bastiaan Meijer (o.a. bekend van Podbast) je alles om goed voorbereid een interview te houden. Aan de hand van zijn ervaringen deelt hij hoe je ervoor zorgt dat jouw afleveringen onder de aandacht komen. Lees meer over de cursus.

Wat maakt dat verhalende podcasts, die waarvan je niet kan stoppen met luisteren, zo goed werken? In deze cursus leer je alles over storytelling en sound design én het toepassen daarvan. Makers Marjolein Knol en Michiel van de Weerthof weten er alles van. Deze cursus wordt gegeven op de zaterdagochtenden in november, in de Kargadoor in hartje Utrecht.

Van alle cursussen die dit jaar al hebben plaatsgevonden, waren de deelnemers over deze cursus misschien wel het meest enthousiast. Marius Kooij leert je waarom mixen en masteren nodig is en geeft je handvatten en oefeningen om je eigen geluid te geven aan (toekomstige) producties. Koop hier een ticket.

Kansen en kortingen

Wees slim en betaal niet de volle mep voor je deelname – tenzij je baas betaalt natuurlijk!

Het aanvraagproces van het bovenstaande is makkelijk en snel: al vele Podcastakademie deelnemers gingen je voor! Heb je vragen over de cursussen of twijfel je over je vaardigheden? Mail gerust naar akademie@podcastnetwerk.nl