Podcastfestival 2021: 23 t/m 26 september

Foto van een vrouw met blonde afro en getinte huidskleur die in een microfoon met het logo van podcastfestival 2020 praat. Op de achtergrond zie je onscherp een boom en bladeren
foto door Elisabetta Agyeiwaa

Podcastfestival 2021: Neem me mee
23 t/m 26 september in Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht

Hoe klinkt een plek waar nog nooit iemand geweest is? Op 22 februari 2021 deelde NASA een opname van het ruimtevoertuig de Perseverance Rover op Mars. Het fragment is nog geen 20 seconden lang, maar brengt je meteen naar een plek waar geen mens voet heeft gezet. De transportatieve kracht van audio onderzoeken we in de vierde editie van het Podcastfestival met het thema: ‘Neem me mee’.

Van 23 t/m 26 september vindt het Podcastfestival 2021 achtereenvolgens plaats in Groningen, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Voor elke stad geldt: overdag meedoen, ’s avonds aanschuiven voor live-recordings van bekende en minder-bekende podcasters.

De editie van 2020 luister je terug op www.podcastfestival.nl of via de Podcastfestival-podcast.

Op de hoogte blijven van het programma en de kaartverkoop? Geef je op voor onze nieuwsbrief. Je kunt het Podcastnetwerk ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Mail voor vragen, complimenten of opmerkingen naar info@podcastnetwerk.nl

Het Podcastfestival 2021 is een initiatief van Stichting Podcastnetwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door Het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Het Prins Bernhard Cultuurfonds, The European Cultural Foundation, Gemeente Utrecht en Het Nederlands Letterenfonds en in samenwerking met Are We Europe, FORUM Groningen, Podgront, Tolhuistuin, Wintertuin//De Nieuwe Oost en International Literature Festival Utrecht.