Bestuurswissel Stichting Podcastnetwerk

Screenshot van een videovergadering waar alle bestuursleden aan deelnemen
De nieuwe bestuursleden stemmen in met het vertrek van Reinier Ladan als penningmeester.

Met veel plezier deelt het stichtingsbestuur van het Podcastnetwerk haar eerste bestuurswissel mede. Na een oproep in september en vele gesprekken in de maanden erop heeft het bestuur in haar vergadering van 3 december jongstleden unaniem besloten dat de volgende drie leden zijn benoemd:

Lisanne Spanbroek (algemeen bestuurslid) is podcastfan, verenigingsprofessional en gekwalificeerd toezichthouder. Als “verhalenverteller” en vennoot bij De Heren van Kopij ontwikkelt ze o.a. opleidingen voor politici en is ze projectleider.

Marieke de Veer (penningmeester) is senior project consultant en contentontwikkelaar bij Tinker, een bedrijf dat interactieve ruimtes ontwikkeld voor voornamelijk musea. Ze is audio en storytelling freak en was eerder betrokken bij In The Dark in het Verenigd Koninkrijk.

Ebisse Wakjira Rouw (algemeen bestuurslid) is oprichter van en podcaster bij Dipsaus, een platform voor en door vrouwen van kleur en iedereen die is geïnteresseerd in een ander geluid. Daarnaast is zij werkzaam bij de Raad voor Cultuur en is als redacteur verbonden aan uitgeverij Pluim.

Reinier Ladan, die sinds de oprichting van de stichting in 2018 in het bestuur plaatsnam als penningmeester, treedt hierbij af. De organisatie dankt hem hartelijk voor zijn tomeloze inzet voor de Nederlandse podcastscene in de afgelopen jaren!