Op 28 september 2019 organiseerde het Podcastnetwerk de tweede editie van haar Podcastfestival in de Tolhuistuin in Amsterdam. Lees hier wat het programma was

 

Op het festival worden workshops aangeboden voor beginnende en gevorderde makers en zijn inhoudelijke panels en liveshows. Het podcastfestival is de plek waar podcastmakers en -fans elkaar ontmoeten.

Tim Howard van Reply all geeft dit jaar een keynote! Je kunt kiezen uit zes verschillende workshops en bijdragen aan de Podcastfestivalpodcast. Benieuwd naar de rest van het programma? Klik hier!

Tim Howard, executive producer van de podcast Reply All (Gimlet) zal in een keynote een kijkje achter de schermen van deze gerenommeerde podcast over leven op en met het internet geven. The Guardian schrijft over deze podcast: “Reply All is a show about the internet that is actually an unfailingly original exploration of modern life and how to survive it.”

Het Podcastfestival maakt ruimte voor nieuw talent en biedt activiteiten aan voor nieuwsgierigen. Bezoekers kunnen onder andere op innovatieve manieren podcasts ontdekken, onder begeleiding met professionele apparatuur een pilot opnemen in de daarvoor ingerichte ‘cockpit’ of meedraaien in de redactie van de Podcastfestivalpodcast. Ook wordt er in alle openheid besloten welke inzending de Pitchwedstrijd en daarmee een podcast-set en begeleiding van podcastuitgeverij Dag en Nacht Media wint.

Heb je een vraag? Check onze FAQ of stuur een e-mail naar info@podcastnetwerk.nl

Het Podcastfestival 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie, Democratie & Media, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en audio-editing app Hindenburg, in samenwerking met Tolhuistuin en Dag en Nacht Media.

Abonneer op onze nieuwsbrief