Wat is het Podcastfestival?


Het Podcastfestival is een dag waarop makers en fans elkaar ontmoeten. Met workshops, talks en een uitgebreide randprogrammering die allemaal draaien om ons favoriete medium: de podcast.

Wie organiseert het Podcastfestival?


Het Podcastfestival wordt georganiseerd door Stichting Podcastnetwerk. Hier lees je meer over onze stichting en waar wij voor staan.


Waar vindt het Podcastfestival plaats?


Dit jaar vindt het Podcastfestival plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Hoe kom ik bij het Podcastfestival?


Een routebeschrijving naar de Tolhuistuin vind je hier.

Hoe duur zijn tickets voor het Podcastfestival?


Tickets voor het festival zijn 20 euro per stuk. De workshops kosten 30 euro per workshop. Je dient in het bezit te zijn van een festivalticket om mee te kunnen doen aan een workshop.

Waar kan ik een ticket kopen?


De kaartverkoop start op 22 augustus op de website van de Tolhuistuin. 

Wat moet ik meenemen?

Neem je oortjes of koptelefoon mee, maar die heb je als echte podcastluisteraar natuurlijk altijd in je tas zitten. Wil je jouw eigen podcast opnemen op het Podcastfestival? Neem dan ook een SD-kaart met voldoende ruimte mee. 

Waar vind ik het programma?


Het volledige programma maken we in de komende weken bekend, houd onze social media in de gaten. Als het programma compleet is vind je het volledige programma op onze website.

Ik wil vrijwilligen, kan dat?


Wat tof! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. Stuur een mail naar folkert@podcastnetwerk.nl  

Ik wil het Podcastfestival steunen, hoe doe ik dat?


Wauw! We zijn altijd blij met steun. Je kunt vriend worden van Stichting Podcastnetwerk, of als je liever een eenmalige bijdrage levert doneren. Mail naar info@podcastnetwerk.nl voor meer informatie.

Ik wil graag persaccreditatie aanvragen, kan dat?


Omdat we een beginnende organisatie zijn, kunnen we niet zomaar gratis kaartjes weggeven, maar je kunt het altijd proberen door te mailen naar info@podcastnetwerk.nl 

Ik heb een idee voor het Podcastfestival


Voor dit jaar staat het programma zo-goed-als vast, maar ideeën zijn er nooit te veel! (of nouja, eigen wel voor dit jaar dus) dus mail naar info@podcastnetwerk.nl om met ons in contact te komen. Wie weet vinden we nog een plekje óf nemen we jouw idee mee naar volgend jaar