Vacture: producent Podcastfestival 2021

Stichting Podcastnetwerk is op zoek naar een inhoudelijke producent (0,1 – 0,5 fte)

Vacature

Voor de productie van het Podcastfestival 2021, dat van 23 t/m 26 september in verschillende steden in Nederland plaatsvindt, is Stichting Podcastnetwerk op zoek naar een betrokken producent. De werkzaamheden beginnen in maart met 1 dag per week en lopen op naar fulltime in de maandseptember. Je bent verantwoordelijk voor de productie van het festival, werkzaamheden zullen bestaan uit:

    • Contact onderhouden met verschillende partners en deelnemers aan het festival
    • Draaiboek maken en afstemmen met de festivallocatie
    • Voorbereiden van programmaonderdelen met workshopgevers en sprekers
    • Coördineren van verschillende locaties en programmaonderdelen 

 

Wie zoeken we? 
De gedroomde producent is zowel inhoudelijk als organisatorisch sterk. Je hebt affiniteit met podcasts, maker zijn is een pro maar geen vereiste. Ervaring met het organiseren van evenementen is gewenst maar enthousiasme is het belangrijkst. 

Tijdsinvestering
De werkzaamheden zullen toenemen naarmate het festival dichterbij komt. Tussen maart en mei is de tijdsinvestering een dag per week. Vanaf mei tot het festival zal dat uitgebreid worden naar 3 dagen tot fulltime in de periode tussen juli en september.

De functie is in eerste instantie onbezoldigd. Je werkt mee aan de subsidieaanvragen en andere financieringsmogelijkheden om vergoeding mogelijk te maken. Dat is in de afgelopen drie edities van het festival iedere keer gelukt.

Wat bieden wij? 
Je werkt samen met Lieven Heeremans aan het programma van het Podcastfestival 2021. Je hebt de mogelijkheid om al je wilde ideeën tot uitvoering te brengen. Binnen Stichting Podcastnetwerk is er ook de mogelijkheid om mee te werken en te denken met de andere activiteiten van het netwerk zoals de Podcastclub en de Podcast Akademie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *